مَن اَصبَحَ وَ لَم یَهتَمَّ بِاُمورِ المُسلِمینَ فَلَیسَ بِمُسلِم31 فروردین 1403

تولیدکنندگان لوازم خانگی به کیفیت و قیمت توجه کنند

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی باید حمایت مقام معظم رهبری از تولید داخل را فرصتی مغتنم بدانند و با عزمی راسخ به کیفیت و قیمت مناسب محصولات تولیدی توجه ویژه کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی رسمی علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملتدرباره ممنوعیت واردات لوازم خانگی کره‌ای، گفت: با شروع تحریم‌ها، شرکت‌های لوازم خانگی کره‌ای‌ بازار ایران را رها کردند، اکنون در تلاش اند که به جای پول‌های بلوکه شده ایران در این کشور، لوازم خانگی به کشور ما صادر کنند که این موضوع مصداق نامردی است، زیرا در زمانی‌که باید در بازار ایران حضور داشتند، کشور ما را ترک کردند.

نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامه 18 هزار کارگر به مجلس برای حمایت از تولید لوازم خانگی، افزود:دستور مقام معظم رهبری درباره ممنوعیت واردات لوازم خانگی کره‌ای دستوری دقیق و مناسب است. واردات لوازم خانگی کره‌ای به جای پول های بلوکه شده، سبب ورشکستگی تولیدکننده می‌شد.

وی تصریح کرد: البته این موضوع چک سفید امضا به تولیدکنندگان نیست، زیرا اگر لوازم خانگی تولیدی با کیفیت نباشد، مصرف کننده آن را خریداری نخواهد کرد.

نیکزاد گفت:تولیدکنندگان داخلی باید حمایت مقام معظم رهبری از تولید داخل را فرصتی مغتنم بدانند و با عظمی راسخ به کیفیت و قیمت مناسب محصولات تولیدی توجه ویژه‌ای کنند، حتی اگر توان مالی دارند به افرادی که توانایی مالی پرداخت اقساط را دارند، مانند کارمندان دولت، لوازم خانگی بصورت قسطی بفروشند.

نائب رئیس مجلس با بیان اینکه نباید تولیدکنندگان عملکرد سلیقه‌ای داشته باشند، اضافه کرد:خودروسازان باید به دنبال ارتقا کیفیت، رشد کمیت، نوآوری و ارائه محصولات مناسب باشند.

نیکزاد همچنین درباره واردات محدود خودرو گفت: در این حوزه نظرات متفاوتی وجود دارد، برخی معتقدند که خودروی هیبریدی و برقی به صورت محدود وارد شود تا تلنگر بر خودروسازان داخلی باشد. برخی دیگر نیز معتقدند، خودروهای محدود وارد شده برای افراد خاص بوده و رانت ایجاد می‌کند بنابراین نباید وارد شود.

وی تاکید کرد: در بحث واردات خودرو، لوازم خانگی و هر محصول دیگری که اجازه واردات داده شود یا نشود، باید موضوعاتی مانند توجه به استاندارد، کیفیت و قیمت تمام شده با وجدان کاری پیگیری شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *